söndag 3 oktober 2010

Veckans Test!

Blev denna veckan CELSIUS - drycken som bränner 100 kalorier per burk! Kan detta verkligen stämma? Ja det ska det göra! 
Hämtat från Celsius hemsida: gå in o kolla där för att få veta mer om produkten! 

Fem sprudlande smaker:

Cola - lätt, uppfriskande, stärkande och enligt diet-colafantaster; den saknar ingenting!Orange - vi lovar att i den här smaken av färskpressad blodapelsin hittar du mindre syrlighet och mer en kyss av hallonsmak. Vilda bär - ett uppfriskande smakmedley av tranbär, hallon och en liten gnutta körsbär.Ginger Ale - en pepprig, lite kryddig smak med en citruskick som gammaldags Ginger Ale.Lemon Lime - lätt, fräsch och uppfriskande, törstsläckande smak med en perfekt touch av citrus.

Två stilla, uppfriskande gröna tesorter:

Hallon Acai - en perfekt, bittersöt blandning av färskplockade hallon och acaibär.Peach Mango - låt dig svepas med av den här tropiska blandningen.

Det fungerar

Flera studier har visat att enstaka portioner av Celsius® i genomsnitt förbränner upp till 100 kalorier eller mer genom att öka ämnesomsättningen under en tretimmarsperiod. Celsius® genererar en ökad energi och en känsla av att vara mer alert! Celsius® är mest effektiv när den kombineras med en hälsosam diet och regelbunden träning. Drick en Celsius® innan du går och tränar och du kan få ut mer av din träning; både ökad uthållighet och förbättrad kroppssammansättning. Nyligen genomförda studier visade att Celsius® använder fett som bränsle och att man kan öka den muskelmassan om man dricker Celsius® innan träning. * 

Jag provade Cola och den är ju sjuuukt god!  Drack den inte innan träning som man kanske ska göra men jag drack den innan jag stack till krogen igår kväll, kändes ju lite lyxigt att dricka när det mest blir vatten o Cola Zero när jag ska på krogen. Den innehåller ju koffein så visst höll jag mig pigg under kvällen! 
Vi kommer köpa in den till Hälsoborgen i Vaggeryd men pga begränsade receptionstider så kommer den bara att finnas till försäljning tisdagar o onsdagar kl 17-20! 
Betyg: 5 Hantlar av 5.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar