söndag 26 september 2010

God Balans i Vaggeryd

Sugen på att bli av med några kilon snabbt??
Som några av er kanske vet så är jag utbildad hälsocoach från bla God Balans, och har ju självklart deras produkter att sälja hos mig. Jag har hållit i flera viktminskningskurser med många som  har lämnat kursen med strålande resultat! Men det viktiga är att man efter den snabba viktminskningen gör en livsstilsförändring och äter och motionerar för att behålla sitt resultat. 
(Du måste inte gå kursen eller vara medlem för att få köpa produkterna, tyvärr har jag inga kurser igång för tillfället utan jag kör individuell coaching istället)

Följande text hämtade jag på God balans hemsida:
God Balans® är en svensk, säker, trygg och vetenskaplig måltidsersättning, med tillstånd att säljas som en *VLCD-produkt av Livsmedelsverk, runt om i Norden. Den är framtagen av svenska specialister tillsammans med ett koncept som med kunskap, erfarenhet, ödmjukhet och respekt för den problematik som övervikt skapar har utvecklats av Leg. Sjuksköterskan Monicha Norén
*VLCD = Very low Calorie Diet = Mat där alla nödvändiga vitaminer och mineraler finns med, men med extremt få kalorier.VLCD kan man leva på, utan annan mat under förutsättning att man är frisk.
479 kr för en "veckobuffe" alltså 21 VLCDpåsar, sedan finns också bars att köpa som är ett perfekt lunch/mellanmål för dig som är på språng! 
Finns att köpa på Järnvägsgatan 5 i Vaggeryd hos "Din frisör". 
Här är några exempel på smaker: 
Smultron

Tropisk

Caffe latte

Kantarellsoppa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar